رژیم و تغذیه

چرا مصرف پفک مضر است؟

معایب پفک – مصرف غذاهای میان وعده ای مانند چیپس و پفک اثرات جبران ناپذیری دارد که بسیاری از کارشناسان مواد غذایی بر آن اتفاق نظر دارند.

مصرف نمک به منظور خوشمزه شدن چیپس و پفک به مقدار زیاد ، باعث آسیب کلیه ، تغییر طعم غذاهای شور ، تجمع آب در بدن و در نتیجه تورم بافت ها و افزایش فشار خون و حملات قلبی و مغزی می شود.

در فرآیند تهیه پفک ، پودر ذرت فشرده می شود و در دمای بسیار بالا قرار می گیرد تا پر شود ، و در چنین شرایطی روغن موجود در پفک می سوزد و پراکسید تولید می کند که باعث افزایش گرما و نور و در نتیجه خوردن آی تی. سلامتی مردم را تهدید می کند.

استفاده از چربی های ترانس بالا در تهیه چیپس و پفک منجر به افزایش وزن ، چربی خون و در نهایت بیماری های قلبی عروقی می شود. همچنین استفاده از روغن هایی که چندین بار برای سرخ کردن استفاده می شود و اغلب بوی روغن سوخته و رنگ مات به محصول می دهد ، یکی از خطرناک ترین مواردی است که می تواند منجر به مسمومیت و سرطان زایی چیپس شود. نمک زیاد در پفک و چیپس به کلیه ها آسیب می رساند و باعث تجمع آب در بدن می شود ، در نتیجه تورم بافت ها و فشار خون بالا و حملات قلبی و مغزی ایجاد می شود.

گرمای بیش از حد محصول در طی فرآیند سرخ کردن منجر به تشکیل رادیکال های آزاد پراکسید می شود. این مواد مشابه مواد شیمیایی موجود در دود سیگار است و می تواند باعث سرطان ریه ، پستان و مثانه شود.

تحقیقات نشان می دهد که پفک ها تا 9 برابر وزن خود آب جذب می کنند ، بنابراین شکم کودکان را پر می کند و در وعده های اصلی غذایی آنها منجر به بی اشتهایی می شود. چیپس همچنین به دلیل کالری زیاد روغن منجر به سیری کاذب می شود و تمایل افراد به خوردن غذاهای مقوی را کاهش می دهد. در نتیجه ، مصرف کننده پس از استفاده مداوم از این محصول دچار بیماری هایی مانند کم خونی ، کوتاهی قد ، پوکی استخوان و ریزش مو می شود.

نکته: از مصرف زیاد چیپس و پفک به طور همزمان یا مداوم و به مدت طولانی به طور جداگانه خودداری کنید.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 × سه =

دکمه بازگشت به بالا