رژیم و تغذیه

برنج کته سالم تر از آبکش

تخلیه برنج تمام خواص غذایی آن را از بین می برد.

برخی تصور می کنند که تخلیه برنج باعث از بین رفتن نشاسته و خاصیت چاق کننده برنج می شود.

این یک تصور غلط است زیرا نشاسته برنج درون دانه های برنج است و نشاسته در آن باقی می ماند تا زمانی که دانه های برنج پخته شده و در دسترس نباشد

تخلیه برنج تمام خصوصیات برنج را از بین می برد. ویتامین 12 یا تیامین در پوسته برنج وجود دارد که از پوسته برنج خارج می شود. پنج ششم ویتامین 1 از بین می رود و فقط یک ششم ویتامین 1 در دانه های برنج باقی می ماند.

برنج آبکش شده

اگر برنج تخلیه شود ، همان یک ششم ویتامین 1 از بین می رود و برنج فاقد ویتامین است.

وقتی برنج جوشانده می شود و آب آن دور می ریزد ، فقط یک بیستم ویتامین 1 در برنج باقی می ماند ، اما خرد شدن برنج باعث می شود ویتامین 1 در آن حفظ شود.

کسانی که می خواهند ویتامین 1 بیشتری دریافت کنند می توانند سبوس برنج را خیس کرده و آب بنوشند ، در این صورت ویتامین 1 بیشتری دریافت می کنند.

ارزیابی

آیا از این مطلب رضایت داشتید؟

امتیاز کاربر: 4.35 ( 1 نتایج)

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیست − 20 =

دکمه بازگشت به بالا