خواص جوانه گندم و سویا
![خواص جوانه گندم](/wp-content/uploads/2021/04/Properties-of-wheat-and-soybean-sprouts-1-e1619446385970-780x470.jpg)
این روزها خوردن جوانه های گندم و جو بسیار توصیه می شود ، آیا از خواص آن می دانید؟
جوانه گندم به دلیل داشتن ویتامین های E ، سلنیوم و منیزیم ، رادیکال های آزاد را از بین می برد و به تقویت سیستم ایمنی بدن و فعالیت مغز کمک می کند.
مصرف غذاهای حاوی آنتی اکسیدان در هوش و تقویت حافظه موثر است.
موادی مانند سبزیجات تازه با خنثی سازی رادیکال های آزاد ، خاصیت ارتجاعی عروق را حفظ می کنند ، جریان خون را در مغز و اعصاب بهبود می بخشند و به طور غیر مستقیم از کاهش ظرفیت ذهنی جلوگیری می کنند.
خواص خوراکي ها
ماده دیگر سویا و بهتر از آن روغن سویا است که هم کلسترول بد LDL را کاهش می دهد و هم از اکسیداسیون کلسترول خوب HDL جلوگیری می کند و هم رادیکال های آزاد را خنثی می کند و از تشکیل پلاک عروقی جلوگیری می کند. سویا همچنین حاوی فیتواستروژن است که در تقویت حافظه موثر است.
در دوران بارداری و شیردهی ، ذخایر کولین مادر تخلیه می شود و کولین کافی برای رشد مغز در دسترس نیست ، بنابراین برای حفظ سلامت مادر باید از منابع غذایی حاوی کولین استفاده شود.
کولین روی سیگنال های عصبی تأثیر می گذارد و سرعت تولید استیل کولین را افزایش می دهد تا حافظه و فعالیت عضلات را حفظ کند. مادران شیرده باید 4 واحد (4 لیوان 240 سی سی) شیر و علاوه بر این ، کبد ، تخم مرغ و بادام زمینی مصرف کنند.