رژیم و تغذیه

میوه خوشمزه وتصویه کننده خون

فصل سرما فرا رسیده و میوه های جدیدی با خود به همراه آورده است. از خرمالو و انواع مرکبات و انارها. انار میوه خوشمزه ای است که به اصطلاح بسیاری از خانواده ها آن را دان می خورند و آن را با نمک و گلپر می خورند. خوردن انار در شب یلدا از آداب و رسوم این شب طولانی سال بوده است. احتمالاً می توانید از هرکسی در مورد خواص آب انار یا انار س askال کنید ، پاسخ این است که انار خون را تصفیه می کند ، اما متخصصان تغذیه سایر مزایای انار را ذکر می کنند.

تصفیه خون

شما می دانید که انار تصفیه کننده خون است و برای کبد بسیار مفید است. به همین دلیل ، مدت هاست که خوردن این میوه برای شفافیت پوست توصیه می شود.

از امام رضا (ع) نقل شده است: انار بخور تا دهانت پاک و معطر شود. مطالعات متعدد نشان داده است که عادت به خوردن این میوه از تشکیل پلاک دندان و پوسیدگی دندان جلوگیری می کند.

تقويت قلب

نکته مهمی که باید در مورد انار بدانید ، خواص محافظتی آن در برابر بیماری های قلبی است. انار با کاهش فشار خون ، جلوگیری از اکسیداسیون LDL و تشکیل پلاک در دیواره رگ ها و کاهش خطر گرفتگی رگ ها ، خطر بیماری قلبی را کاهش می دهد.

انار

رب انار

 یکی از پرکاربردترین محصولات این میوه رب انار است. محصولی که به بهانه فراوانی این میوه در برخی مناطق مانند یزد و شهرهای شمالی کشور تهیه می شود. به این ترتیب که آب انار را می جوشانند و غلیظ می کنند و از آن به عنوان چاشنی مخصوصاً در خورش فسنجان و تهیه زیتون کشت شده استفاده می کنند. البته این رب می تواند ترش یا شیرین باشد که با افزودن کمی شکر یا آب پرتقال یا آب ، این رب افزایش می یابد.

ترکیب انار و گلپر

خوردن این میوه و آب آن به دلیل ترکیبات آن یبوست آور است و خوردن آن با هسته مانند ملین عمل می کند اما به دلیل مشکلاتی که در هنگام دفع وجود دارد ، بهتر است یک چهارم آن را با هسته بخورید و بقیه آن را بدون هسته بخورید. . همچنین از آنجا که این میوه نفخ کرده است ، مصرف آن با گیاه معطر مانند گلپر که دارای طبع گرم است ، خاصیت نفخ این میوه را از آن می گیرد.

خوردن انار یا آب آن به تنهایی هضم نشده و منجر به سوزش معده می شود. به همین دلیل ، خوردن آن با گلپر توصیه می شود. به یاد داشته باشید که خوردن مقدار کمی انار گلپر بعد از غذا به هضم غذا کمک می کند.

میوه بارداری

زنان باردار نیز باید در این دوره انار بخورند زیرا این میوه هم علائم آنها را کاهش می دهد و هم به رشد جنین کمک می کند.

آش انار

با استفاده از این میوه می توانید یک سوپ گرم به نام سوپ انار تهیه کنید که توسط ایزدی ها طبخ می شود و آنها بیشتر از همه آن را دوست دارند. با پختن برنج و بلال با سبزیجات (جعفری و گشنیز) و کمی سیر تهیه می شود و بعد از آن نیم ساعت قبل از اینکه حرارت را از روی حرارت بردارید ، آب انار یا رب انار به آن اضافه کنید و به جای نعنا داغ ، اضافه کنید به غذاهای دیگر ، کمی گلپر به آن اضافه می کنند.

خواص انار

منبع آنتی اکسیدان

این میوه سرشار از ویتامین C (یکی از آنتی اکسیدان های قدرتمند) است و بنابراین ، خوردن یکی از آنها یا 100 سی سی آب انار 16٪ نیاز روزانه به این ویتامین را تأمین می کند. همچنین منبع ویتامین 5 و پتاسیم است و ترکیبات آنتی اکسیدانی آن از خانواده پلی فنول از دیگر مواد ارزشمند این میوه است. طعم گل انار به دلیل تاننی است که در پوست خود دارد ، دقیقاً مانند چای

ارزیابی

آیا از این مطلب رضایت داشتید ؟

امتیاز کاربر: 4.45 ( 1 نتایج)

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

19 − 8 =

دکمه بازگشت به بالا